- Bronsefinalen går først og forholdsvis tidlig etter det jeg har forstått. Vi får satse på at vi vinner en eventuell semifinale og får sove lengre enn de to lagene og spillerne som skal i aksjon i bronsefinalen, sa Synne da Åndalsnes Avis pratet med henne før semifinalen.

17-åringen som var med og vant gull for to år siden, legger ikke skjul på at hun har lyst på en ny medalje av edleste valør.

Den kan fort komme på lørdag dersom Langfjorden/Træff holder stimen helt inn. Laget så dagens lys da lederne i Langfjorden og Træff mente det kunne være fornuftig å samarbeide for å løfte jente og damefotballen i distriktet. Synne synes det er flott at de aller fleste får tilbud om å spille damefotball. Hun mener det har gjort brorparten av jentene mer robuste og bedre.

To kamper i uka

Synne Remmem Nygård spiller i all hovedsak to kamper i uka. Hun er med på like mange fellestreninger. Åndalsnes-jenta trener også en del på egen hånd. Synne er fornøyd med trening og kamphverdagen. Den tidligere kretslagsspilleren har lyst til å bli så god som mulig. Det er litt av drivkrafta for at hun er så samvittighetsfull i treningsarbeidet. Den tidligere kretslagsspilleren trekker også fram det gode miljøet som en viktig grunn til at hun er så dedikert.

- Hva gjør du og lagvenninnene mellom kampene i Norway Cup, Synne?

- Det er lett å få tida til å gå så lenge det er så mye som skjer. Denne gangen hadde vi to kamper på mandag og spillefri både søndag og onsdag. Det er fint å ha mulighet til å trekke seg tilbake på hotellet når man er litt sliten, sa Synne.

Hennes erfaring er at det er lettere å hente seg inn der enn på et klasserom når det er så hett som det har vært på Ekebergsletta og i Oslo-gryta i det siste.

Spesiell atmosfære

Remmem Nygård kan fortelle at det er spenningen, stemningen og den spesielle atmosfæren som gjør det så attraktivt å være Norway Cup-deltaker. Hun synes det er stas å få møte nye lag. Moro er det også å gå fra bane til bane å se andre kamper. Det å traske rundt på Ekebergsletta er for så vidt en attraksjon i seg sjøl. Der er det både show, underholdning og mye som foregår både på dag og kveldstid. Hun regner med at det skal gå greit å mobilisere på tampen av en lang turnering.