Tobias Hattrem Moa ble begravet fra Grytten kirke fredag formiddag.

Sokneprest John Sylte, som ledet gudstjenesten, forventet mye folk. Høgtalere ble derfor satt opp utenfor kirka slik at de som ikke fikk plass inne likevel kunne følge begravelsen. Han anslår at mellom 400 til 500 personer deltok i begravelsen.

Soknepresten beskriver et verdig farvel med Tobias Hattrem Moa, en avskjed som ble spesiell også for presten, som kjente Tobias fra deres begges deltakelse i forestillingen Spectacular Spectacular. Og som konfirmant og konfirmantleder.

– Å miste barn og unge er uansett det verste vi kan stå i, sier soknepresten, som oppfordrer Rauma-samfunnet fortsatt til å vise omsorg og ta godt vare på hverandre og de etterlatte.

21-åringens dødsfall 1. november har satt preg på Rauma-samfunnet.

– Sorgen tar ikke slutt i dag. For de etterlatte er det nå det begynner, nå kommer hverdagen, sier han.

– Vi er her

Sylte ønsker at både foreldre og ungdom tar kontakt om de trenger hjelp fra kirka eller andre instanser.

– Det er mye følelser der ute nå, det er mange unge som savner Tobias og som ikke har det godt. Det er viktig at foreldre slår ring rundt dem og tar godt vare på dem. Og si ifra om de trenger hjelp. Vi er her, fortsetter soknepresten.

Den nærmeste familien forteller til Åndalsnes Avis at Tobias var venn med veldig, veldig mange. Han var en person som ga mye av seg sjøl og passet på at alle hadde det bra.