I midten av februar tilbrakte verdensstjernen Alan Walker flere dager i Rauma, hvor han skulle filme inn en musikkvideo til den nye låta «Who I am».

Location var toppen av Nesaksla og sammen med Peder Elias og Putri Ariani, som har vokal på låta, møtte de en del utfordringer i forbindelse med innspillingen. Den første dagen var preget av sterk vind og det gjorde det umulig å få spilt inn noe på toppen av fjellet.

De måtte utsette filmingen en dag, men Alan Walker kommenterte i en epost til ÅA tidligere i februar at den opplevelsen var en opplevelse i seg selv.

Filmingen ble utsatt til dag nummer to og for en dag det var. Vinden var merkbart roligere, det var blå himmel og sola tittet også frem.

– Det er alltid en risk å filme utendørs på vinteren, men vi hadde utrolig lyst å få denne utsikten på kamera. Så vi er veldig glad for at vi fikk det til, kommenterer DJ-en til ÅA.

Hvordan resultatet ble, kan du se under her:

I løpet av 24 timer har videoen blitt sett over 800.000 ganger og det har kommet inn over 14.000 kommentarer.

DJ-en og produsenten har også laget en liten bakomfilm fra innspillingen og hvordan de opplevde naturkreftene og Rauma. Den kan du se her: