116 ekstra hotellsenger til RaumaRock

Rigger opp et pop-up-hotell under festivalen.

Under RaumaRock kan du leie deg din egen "pod" å sove i.   Foto: Podtown.

Sånn ser "poddene" ut når de kommer.   Foto: Podtown

Kultur

Lei av telt eller utsolgte hotell? Under RaumaRock i år kan du velge å overnatte i et såkalt "podtell". Det er den norske leverandøren Podtown kommer med hele 116 senger, som blir rigget opp i nærheten av Rauma kulturhus.

- Det er en kjensgjerning at festivalen skulle hatt flere overnattingstilbud til våre gjester. Nå har vi gjort noe med det og tilbyr over 100 flere og komfortable senger i Åndalsnes. Podtown tilbyr 24/7 resepsjon med egen bookingløsning. Gjestene sjekker inn i podtown som skal stå i nærheten av kulturhuset. der de får tildelt sin private pod som er ferdig oppredd. Hotellet har en kapasitet på 116 senger, forklarer festivalsjef Dag Inge Landbakk.


RaumaRock sender to artister til fjells

Valget falt på festivalveteranen Bare Egil og det unge talentet Tea Megaard.


Podtown er kun for gjester som kan fremvise betalt festivalpass på RaumaRock.

- Dette blir stas, sier festivalsjefen. 

Det er Eirik Kalve som er mannen bak Podtown, selv om konseptet er kjent fra utlandet. Podtown lanseres på Tysnesfest i juli, så det er noen splitter nye hotellsenger som inntar RaumaRock i august.

- Vi ønsker å løse et samfunnsproblem i vårt langstrakte land, ved å tilby plassbesparende mobile overnattingsløsninger til arrangement, bedrifter og private aktører, Samtidig vil vi bidra til å heve kvaliteten og tryggheten på alle slags arrangement, slik at gjestene får et komfortabelt opphold, og ønsker seg tilbake ved neste anledning, sier han på Podtown sin hjemmeside.


Vintage-rocketog til rocken

– Dette er første gang vi prøver noe slikt. Vi gleder oss, sier Ronny Martinsen, togavdelingen på Norsk Jernbanemuseum.

 

– Helt perfekt å bo i telt på rockecampen

– Vi har ikke rukket å bli verken trøtte eller fyllesyke etter den første natta på rockecampen!– Helt perfekt å bo i telt på rockecampen

– Vi har ikke rukket å bli verken trøtte eller fyllesyke etter den første natta på rockecampen!