Hole fyller 14 år i år.

13-åringen satte ny løyperekord med tida 19.50. Den forrige var på 20.14.

I fjor ble han nummer tre. Da fikk han sting, og da lovde han at "får jeg ikke sting neste år, så skal jeg slå alle".

Været svikter sjelden arrangøren for Vågen Rundt på Vågstranda.

Vågen Rundt gikk 1. mai i strålende solskinn.

Stevnesjef og leder av bygdas idrettslag, Eskild Svendson, strålte i kapp med sola, meget tilfreds med et nytt vellykka arrangement med nesten like mange deltakere som i fjor.

- Nå er det bare å takke alle for innsatsen, både deltakere, besøkende og dugnadsgjengen for en kjempeinnsats, med ønske og håp om enda større deltakelse neste år når vi skal gjennomføre Vågen Rundt for 50. gang, sier en sprudlende glad Eskil Svendson.

I det populære Mini Vågen, deltok 80 barn, i skolestafetten stilte 22 lag som tilsvarer i underkant av 100 deltakere. I stafettene for 12 år, 15 år, samt damer og herrer deltok 15 lag.

Det individuelle terrengløpet rundt hele Vågen, var det i år totalt 30 deltakere som kjempet om førsteplassen. Dette utgjør omlag 300 deltakere totalt i det flotte vårværet.

At enkelte klubber uteble i år, kan skyldes kollisjoner med andre arrangement og klasseturer. Selve terrengløpet fikk i år en liten økning fra i fjor.

Årets deltakere kom fra både Ulsteinvik, Molde, Tomrefjord, Vistdal, Eide, Misund, Daugstad/Vikebukt, Åndalsnes, Isfjorden, Måndalen og arrangørklubben Vågstranda.