Isfjordstempoen ble arrangert i forlengelsen av Trollstigrittet, lørdag. Sammenlagtseieren gikk til Karl Erik Kravik (Ålesund og Omegn SK) , som kom på andreplass i begge rittene.

Vinneren av Trollstigrittet, Ketil Aalberg (Stjørdalsblink), ble nummer 4 på Isfjordstempoen og det holdt til 2. plass sammenlagt.

Knut Anders Fostervoll (Nesset CK) syklet kun Isfjordstempoen. Og her var det, som ventet, ingen som klarte å hamle opp med ham. 3 mil ble unnagjort på 38.42,6.  Men mange ble nok likevel overrasket over hvor nære på det likevel var. Kravik kom i mål bare 4,7 sekunder bak.

Jan Ove Standal (Stryn T og IL Sykkel) ble nummer 3 på Isfjordstempoen. Det ble han også sammenalgt.

Dermed var alle de fire beste i klasen 40-49 år.

Beste lokale utøver - fra Rauma SK,  ble Yngve André Grüner(30-39 år), på solide 43.37,2. Det holdt til 14. plass av de 38 som fullførte løpet.

Deretter fulgte Tore Hustad, Jan-Roger Brokstad, Martin Flåten, Jørn Hustad, Vebjørn Bale og Sverre Skjelbostad.

Emneste kvinnelige deltaker i det hele tatt denne dagen var Charlotte Holm (Rauma SK) i klassen 20-29 år.

- Jeg synes nok flere kunne stilt opp på en dag som dette. I det hele tatt kunne flere lokale stilt opp, sa Holm, som deltok på noe sånt for aller første gang.

Bortsett fra en utrivelig episode med en buss fra Veøy  i sentrum av Åndalsnes, gikk løpet knirkefritt.

Resultatlister finner du her

Flere bilder fra temporittet finner du her

Sverre Skjelbostad har omtrent ei mil igjen av Isfjordstempoen, i det han passerer Ytre Tokle på veg mot Åndalsnes Foto: Anders A. Hagen
Vebjørn Bale var fornøyd med egen innsats. - Jeg hadde satt meg et mål om en gjennomsnittsfart, og den klarte jeg, sier han til Åndalsnes Avis Foto: Anders A. Hagen
Charlotte Holm stilte til start i konkurranse for aller første gang, og hun var eneste kvinne som deltok i Isfjordstempoen. Foto: Anders A. Hagen