4. divisjonslaget til Åndalsnes kunne fredag kveld innkassere årets første tre-poenger i sin 2-0-seier over Vestnes/Varfjell.

Åndalsnes spilte, bokstavlig talt, i motvind før pause. De sleit med å flytte laget opp på banen og true Vestnes på deres banehalvdel.

- Vi gjorde mange basale feil. Det var mer vår skyld enn deres fortjeneste at det ble slik i første omgang, sier trener Rune Skeide.

Allerede før pause byttet Skeide to spillere, og rokerte på laget. Det ga resultater. Selv om ÅIF ikke klarte å spille seg til mange sjanser, var de klart bedre enn Vestnes/Varfjell.

Les også: Her sørger Kim Rodi for uavgjort

- Da la vi høgere press på dem gjennom mer aggressivitet, sier treneren.

Markus Brudeset og Simen Bruaset ble kampens målscorere.

Det snakkes mye om det unge ÅIF-laget. Og Rune Skeide kan ikke unngå å nevne at de i fredagens kamp hadde flere debutanter.

- Tre 2001-modeller, som altså ennå ikke er konfirmert, spilte i dag: Emil Mattias Nyheim, Erlend Hatlen Bale og Oskar Moltubakk Flatlandsmo, sier Skeide.

Dette var ÅIFs tredje seriekamp denne sesongen - alle har gått hjemme på Øran. I den første tapte de 2-3 for Averøykameratene og forrige helg ble det 0-5 for Sunndal.

Da smakte det godt for guttene at det nå ble seier.

Også neste ÅIF-kamp går på Øran mot vestnesinger; fredag 13. mai kommer Tomrefjord på besøk.