Måndalens suksessrike herrelag i fotball skal møte Averøykameratene sitt andrelag i kampen om KM-tittelen i 6. divisjon. AK 2 vant nemlig avdeling 1, mens MIL vant avdeling 2.

Nordmøre og Romsdal Fotballkrets har satt opp MIL-AK 2 søndag 19. oktober, mens de to lagene møtes til returoppgjør på Averøya lørdag 1. november. Sammenlagtvinneren av disse to kampene er kretsmester i fotball i 2014.

Fotballkretsen setter opp dommer til disse to kampene.

Fotballkretsen skriver videre i en epost mandag:

"Kampene kan spilles tidligere en oppsatte datoer dersom begge lag ønsker det og blir enige om ny dato som må meldes inn til kretsen snarest mulig.

Vi gjør oppmerksom på følgende utdrag fra Kampreglementets kapittel 2, §2-12 som gjelder deltagelse på lavere lag både i senior og i gutt/jente 14-19 år:

For å være spilleberettiget for andrelaget eller lavere rangert lag i kvalifiseringskamp for opp- og nedrykk mellom divisjonene, må en spiller fra høyere rangert lag ha spilt i minst 1/3 av det lavere rangerte lagets kamper i den perioden spilleren har vært spilleberettiget for klubben i inneværende sesong. Denne regelen gjelder også for kamper om Kretsmesterskapet".