Med 140 konkurrenter å konkurrere med, satte Ronja Hammervold fra Eidsvåg alle konkurrentene på plass i helgenes Ivar Otto Husby-minnestevne i Trondheim.

Med skyttere fra Trøndelag, Nordland og Møre og Romsdal i sesongenes første innendørsstevne på 15-meter, endte Hammersvold med 349 poeng i klasse 5. Hammervold, som fortsatt skyter for hjemklubben Eidsvåg og Eidsøra skytterlag, er nettopp ferdig med et år i Forsvaret og har etablert seg i Surnadal på et småbruk. Hun uttrykte at det var særs kjekt å toppe listen etter å ha tatt turen til Trondheim.

Dermed befestet hun posisjonen etter sommerens gode resultater fra banestevnene innendørs.

Nærmest Ronja Hammervold var det Sunndalsskytteren Daniel Sørli som kom, med 348 poeng, og på 3. plass fikk vi Ingvill Tobiasen fra Bodø Østre med 347.

Pappa Egil Magne Hammervold var ikke misfornøyd med verken dattera eller sin egen innsats i klasse V55, hvor han endte på andreplass med 348 poeng. Vinner i klassen var Morten Ole Olsen Skjelstadmark med 349 poeng. 3. plass gikk til Halsaskytteren Kjell Magne Lervik 347 poeng.

Flere Romsdalsskyttere stilte på minnestevnet i Trondheim. Familien Skiri fra Rauma skytterlag med pappa Jørn Ole i spissen fikk 344 og en 9. plass. Sønnen Brage Skiri fikk samme poengsum, men færre innertiere, og endte dermed på en 17. plass. I dameklassen fikk dattera Tora Skiri en 18. plass, også hun med 344 poeng.

Med andre ord meget god skyting på Romsdalsskytterne denne helga.