Futsal er fotball innendørs.

I finalen slo de Nordlandet hele 5-0 og Isfjorden ble suverene vinnere. Målscorere i den siste kampen ble Live Fjørtoft Aak (3), Lea Dahle og Lina Haugland.

- Det var litt jevnt til å begynne med, men så satte vi igang maskineriet og ballen begynte å gå. Da var Nordlandet sjanseløse. Jentene er et spillende lag – det er "klikk-klakk" i et veldig tempo, sier den ene av lagets to trenere, Ola Nord. Willy Haugland er den andre treneren.

Laget spilte lørdag tre kamper - blant annet mot finalemotstander Nordlandet, der det ble 4-0-seier - og to på søndag. Etter at de lørdag ble puljevinner, gikk de direkte til semifinalen.

- Vi hadde to lag med fra Isfjorden, og det andre laget tapte på straffesparkkonkurranse mot Nordlandet i semifinalen - laget som vi møtte i finalen. Vi var ultranære å få to lag i finalen. Begge lag kunne faktisk vært vinnere i dag, sier Nord.

Guttelaget til semifinale

Også guttelaget til Isfjorden i 13-årsklassen deltok i KM futsal. De tok seg helt til semifinalen, men måtte se seg slått 0-1 i en meget jevn kamp.

Langfjorden til semifinale

Langfjorden hadde meldt seg på i 15-årsklassen, men ettersom det var for få lag i kretsen, ble det ingen KM-klasse for 15-årsjenter. Derfor ble jentene påmeldt i 16-årsklassen.

Som eneste lag fra Rauma deltok Langfjorden i futsal-KM for 16-åringer i Skålahallen. De spilte fem innledende kamper, og tok seg til semifinalen. Der ble det 0-2-tap for Dahle IL fra Kristiansund - laget som gikk helt til topps i turneringa.

– Egentlig var dette over all forventning, iog med at vi stilte et så ungt lag i 16-årsklassen, sier Lillian Dahle i Lanfjorden FK.

Langfjorden FK skal delta i14-årsklassen kommende helg når Isfjorden arrangerer futsal-KM for 14-åringer.

Her får Isfjorden tildelt premien for KM-seieren. Foto: Ola Nord