Åndalsnes-jentene imponerer i kretslagsturnering på Hamar

Fire Åndalsnes-jenter som er født i 2004 er en del av Nordmøre og Romsdal fotballkrets og Norges Fotballforbunds landslagsskole. Denne helga er de i aksjon i en kretslagsturnering og der gjør jentene det bra.

Åndalsnes-kvartett: Stine Brekken, Erle Aandal, Iben Fjørtoft og Line Haugland under helgas kretslagsturnering på Hamar. I tillegg til disse deltar også Mari Dahle fra Åfarnes, som gjør at Rauma har hele fem deltakere med.  Foto: Svein Halvor Moe

Sport

Lørdag kveld var Erle Aandal, Iben Fjørtoft Aak. Line Haugland og Stine Brekken som for øvrig spiller for Molde Fotballklubb nå, klare for semifinale på søndag i den prestisjefylte turneringen. Det ble på lørdag 2-1-seier over både Trøndelag og Indre Østland. Det ble walk over i den tredje kampen ettersom Buskerud trakk seg. Med full pott ble det puljeseier og Rauma-kvartetten er sentrale på et lag som imponerte spillemessig. Innsatsen er det heller ikke noe å si på.