Stine (14) er tatt ut på 15-åringenes landslag

Stine Nybø Brekken er tatt ut til talentleir i Porsgrunn.

Stine Brekken (14) er et av landets største fotballtalenter i sin aldersgruppe. Nå er hun klar for ny talentsamling.   Foto: Stine Vandevjen Olsen

Sport

J16-landslagstrener Harry Hansen, J15-landslagstrener Elise Richardsen og fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland, har nå tatt ut spillere til talentleir i Porsgrunn fra 29. juni - 3. juli.

Stine Nybø Brekken fra Åndalsnes er blant talentene som er tatt ut på 15-åringens landslag, sammen med 19 andre jenter. Hun har tidligere blitt tatt ut på skyggelandslaget.

 - Noen er her for første gang, mens andre er på vei til sin tredje samling i Porsgrunn. Felles for alle er at de er vurdert til å være blant landets aller største talenter. De har overbevist mange på veien for å bli tatt ut, og vi har tatt ut disse spillerne fordi vi mener de har noen egenskaper som på sikt kan gjøre de til en av «morgendagens helter», sier fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland.

Talentleiren er en viktig arena med tanke på spissing og finsikting inn mot landslag.

- Men først og fremst skal det være en inspirasjonsarena. Forhåpentligvis gir en slik samling spillerne et ekstra «boost» og viktig læring som de tar med seg hjem i klubbhverdagen sin, sier Grøttland.


Stine (14) på samling med landslaget

Åndalsnesjenta Stine Brekken var i helga på landslagssamling med Norges aller beste fotballjenter i sin årsklasse.