De beste 13- og 14-åringene i landet er tatt ut til å delta fra sine kretser og kommer for å delta.

– Vi blir 150 frivillige/funksjonærer, 250 utøvere, 50 trenere/lagledere og kanskje 300 publikummere, som totalt vil utgjøre rundt 750 personer på Måndalen Stadion denne helga. Det kommer også representanter fra Norges Friidrettsforbund, og vi gleder oss veldig, sier den engasjerte idrettslagslederen.

144 sitteplasser

En nybygd tribune med 144 sitteplasser er på plass, utført av Norgestribunen AS, der Svein Frode Heen fra Veblungsnes er eier og leder. Hele banedekket blir dyprenset av et firma fra Danmark. Ny parkeringsplass er nylig planert på hele høgresida av vegen i byggefeltet opp mot stadion. Det lukes, rakes, males og ryddes, for å vise fram stadion fra sin flotteste side.

Skryter av dugnadsånden

– Dugnadsånden i Måndalen er helt spesiell. Jeg tar av meg hatten og applauderer både for pågangsmotet, engasjementet og arbeidsviljen som finnes i bygda. Oppgavene knyttet til dette store arrangementet, har kommet som perler på en snor både i vår og i sommer. Det står nærmest folk i kø for å ta unna det som må gjøres, forteller Kristin Lien i Måndalen IL, som i tillegg til frivillige, også nevner solide sponsorer og de øvrige samarbeidspartnerne.

Lederne: To sentrale ledere i Måndalen IL, venninnene Kristin Lien og Hanne Waksvik Hustad. Foto: Tormod Lien
Lekkert: Nyrenset banedekke, nybygd tribune og ny parkeringsplass, er noe av de besøkende som kommer til Måndalen stadion får oppleve. Foto: Tormod Lien