Det var en bil med tre personer som kom kjørende inn i Rauma fra Vestnes, som var involvert i trafikkulykken. Like før åpninga på Hjelviktunnelen mistet sjåføren kontrollen over kjøretøyet. Bilen ble liggende på taket.

I kjøretøyet var det tre personer. Sjåføren er bosatt utenfor Rauma sine grenser.

- Var heldige

- Det er ingen tvil om at sjåføren og de to passasjerene har vært heldige, sier Kathe Venås Foss til Åndalsnes en liten time etter at ulykken hadde funnet sted.

I bilen bak kom en familie fra Rauma kjørende. De er i nær slekt med personene i bilen som ble liggende på taket. Både de og andre kunne prise seg lykkelige over at det ikke kom trafikk i motgående kjørefelt.

Brannvesen, ambulanse og politi rykka ut til ulykken.

Nordmøre og Romsdal politidistrikt twitret følgende klokka 16.30 søndag ettermiddag: "Antatt årsak for uhellet var at sjåføren hadde sovnet. Sak opprettes og vil bli etterforsket".

Politiet meldte også at ingen av de tre i bilen hadde pådratt seg alvorlige fysiske skader. En ble påført mindre kuttskader, men en hadde merker etter bilbelte som følge av at bilen ble liggende på taket.

Stengt i vel en time

Hjelviktunnelen på E-136 ble åpnet igjen for vanlig trafikk cirka klokka 16.15.  Ulykken ble varlset klokka 15.15.  Det dannet seg mindre køer på begge sider av tunnelen som følge av ulykken. Flere valgte å kjøre gamlevegen framfor å stå i kø.

Trafikkulykka ved Hjelvika ble meldt cirka 15.15 søndag ettermiddag. Sjåføren ble fratatt førerkortet etter ulykka.