– Ja, dette var det vi hadde drømt om, sier Runar Vårdal og smiler.

Han er medeiere og drivere av butikken i Molde og nå på Åndalsnes, sammen med Kari Herskedal. Butikken på Raumasenteret vil få sitt eget team, og ny daglig leder er allerede ansatt.

– Vedkommende vil være på plass på nyåret. Ellers ser vi for oss 6- 7 ansatte i tillegg. Det er litt for få foreløpig, forteller han.

Derfor er det mange ansatte fra butikken i Molde, som hjelper til på åpningsdagen.

Det er en stor butikk og den lange køen utenfor, løser seg litt opp i det store lokalet, der all innredning er laget av paller.

– Det er det som kjennetegner butikkene våre, sier Reidun Elliot fra hovedkontoret i Bergen, som for anledningen hjelper til bak kassa.

Det er en jevn strøm av kunder og senterleder Tonje Dahle Hovde koser seg.

– Det er bra at vi har fått på pass en stor og god driver i andre etasje. Det er noe hele huset kan dra nytte av, tror hun.

Hun har også god tro på at det siste ledige lokalet i 2. etasje, kan bli mer attraktiv etter at Sport Outlet har åpnet sine dører.

– Alle vil ha en god nabo, sier hun.

Butikkdriverne selv, er heller ikke nervøs for å ligge i 2. etasje.

– Nei, vi tror ikke det har noen betydning her. Hadde det vært et ”stikk innom ” senter i en storby, hadde det vært annerledes. Når vi blir innarbeidet, og folk vet hvor vi er, tror jeg ikke beliggenheten har så mye å si, sier Vårdal.

– Men det er allerede flere sportsbutikker på stedet. Hva mener du om det?

– Vi ønsker å ligge vegg i vegg med andre drivere i bransjen. Vi er ikke en fagsportsbutikk, men en butikk som har friluftsutstyr for hvermannsen. Derfor utfyller vi hverandre. Det er ikke noe å frykte fra oss. Dette er positivt for hele senteret.