Mandag ble det kjent at Bendik Sele Gundersen flytter hjem etter å fullført de seks månedene i prosjektstillingen som rådgiver for beredskap og kommunikasjon i Rauma kommune. Gundersen ble spurt om han ønsket å fortsette videre, men valgte å flytte hjem til Stavanger etter kontraktens slutt.

– Jeg savna familien, uttalte han i et intervju til ÅA.

26-åringen har sin siste arbeidsdag den 15. mars, men er klar for nye oppgaver som HMS rådgiver i Stavanger kommune allerede den 20. mars.

Rauma kommune har i perioden Gundersen har hatt ansvaret for området, sett nytten av å ha en rådgiver for beredskap og kommunikasjon. Derfor vil de allerede neste uke lyse ut stillingen på nytt, men denne gang som en fast fulltidsstilling.

– Så dere ser behovet for denne stillingen?

– Ja, absolutt. Vi må ha på plass en person som tar seg av beredskap og kommunikasjon. Og vi vil fortsette med å kombinere de to ansvarsområdene, men denne gang som fast 100 prosent stilling. Det er en sentral stilling opp mot kommunedirektørens ledergruppe og ordfører, med flere ansvarsområder innen beredskap og kommunens kommunikasjonsstrategi.

Stillingen blir altså utlyst en gang i neste uke, og kommunen håper å få plass en person i stillingen før sommeren.

I mellomtiden blir Gundersens arbeidsoppgaver fordelt internt.