Det sier Edmund Lybergsvik som på finn.no har lagt ut at kameraten Kurt Fiva er mer enn klar for ei kvinne "med sans for rødt hår og rock'n roll".

- Jeg har nevnt for Kurt at jeg ville legge ut ei slik annonse på finn.no i lengre tid. Onsdag kveld var tida kommet, og responsen lot ikke vente på seg. Godt over 1000 har sett annonsen allerede, sier den "gode" kameraten Edmund til Åndalsnes Avis ved lunsjtider torsdag.

Annonsen

Her er annonsen:

Min gode venn og reisefølge Kurt ,gis bort til passende kvinnemenneske med sans for rødt hår og Rock'n Roll. Dog bør du være både snill og omgjenngelig.

Om du er reiseglad og liker friluftsliv er nok det et stort pluss. Kurt er snill som dagen er lang,har fast jobb og ordnet økonomi.

Han har bil,båt.mc og eget hus,og er "ungkar med dobbeltseng og eien sjark" mangler dog hytte på fjellet,men er glad i barn om du har det. Kurt er i starten av 30 årene og mao klassefisert som velholdt og pent brukt Veteran

NB: Kurt er til høyre på bildet!!!!! Han til venstre er allerde gitt bort på lknende hvis,og er lykkelig forelsket ( noe Kurt er litt betuttet over)

Skriv noen ord til Kurt,via finn, så videreformiddler jeg søknaden om omplassering av reiseledsager :)

- Vi ha uttalerett

- Du føler deg sikker på at det nå ordner seg for Kurt...?- Helt klart. Det har kommet flere seriøse henvendelser allerede så det blir vel heller et spørsmål om hvem han skal og bør velge. I og med at jeg har dratt i gang dette så må jeg i alle fall få uttalerett, om ikke annet. Jeg snakket med Kurt tidligere i dag og han hadde allerede fått vite om annonsen, forklarer Edmund Lybergsvik overfor Åndalsnes Avis.

- Jeg kan legge til at Kurt er ute på arbeidsreise noen uker i løpet av ett år. Det bør kvinnen som vinner hans hjerte få vite om; kanskje det også bare er et pluss, sier Edmund og ler.

- Når lokalavisa nå også skriver om dette så ser jeg ikke bort fra at Kurt vil få et luksusproblem. Jeg kan i alle fall love at Kurt er en kjempekar, slutter Edmund som la ut annonsen på finn.no under overskriften "God turvenn og reisekamerat gis bort". Og under kategorien Foreldre og barn/annet. Og under "brukt"...