Kroken Caravan Detalj AS forteller i en pressemelding at de i mars neste år skal åpne Østfold Caravan, et nytt bobil- og caravansenter i Råde.

- Østfold Caravan blir en del av Norges største forhandlernett av bobiler, caravan og tilleggsutstyr. Det nye caravansenteret vil blant annet selge Hymer og Bürstner, de to mest solgte bobilmerkene i Norge i 2017, forteller de i pressemeldingen.

Åndalsnes-selskapet Kroken Caravan Detalj AS eier allerede caravansenter i Bodø, Åndalsnes, Ålesund, Brumunddal, Oslo og Kristiansand. Østfold Caravan vil forhandle merker fra Kroken Caravan Import AS.

- Å ha et komplett tilbud fra Østfold Caravan er viktig. Vi har vært i bransjen i flere tiår, og er opptatt av å tilby en trygg og sikker handel. Kunden må kunne stole på oss. Vi har med folks dyrebare fritid og gjøre. Det er et ansvar vi tar på alvor, sier Pål R. Amundsen, daglig leder i Kroken Caravan Detalj AS.

Det nye caravansenteret vil også inneholde en stor Max Fritid tilbehørsbutikk. Østfold har i 2017 en vekst på 50 prosent i bobilsalget, og er landets femte største fylket i antall solgte nye bobiler.

- Flotte lokaler og kvalitetsprodukter er på plass, men det viktigste er å ha dyktige medarbeidere som gir det lille ekstra. Planen er at vi åpner i mars 2018. Eksakt dato vil vi komme tilbake til, sier Amundsen.