– I samband med båten som vart funne på 100 meters djup er det også gjort funn av ein person inne i rorhuset. Pårørande er orientert om dette. Det vert no lagt ein plan for å hente personen opp frå båten, skriver politiet på X klokken 09.00 onsdag morgen.

Det var klokken 05.27 onsdag morgen, at politiet meldte om at det ble gjort funn av båten som det hadde blitt søkt etter i Romsdalsfjorden.

– I natt ble det gjort funn av en båt på ca. 100 meters dybde av en båt som passer til beskrivelsen av båten til savnede i søksområdet. Når det blir dagslys vil det bli gjort ytterligere søk i området i og rundt båten. Det vil også bli lagt en plan for det videre søksarbeidet på land når det blir dagslys. Det har i går kveld og natt blitt søkt av store områder rundt øyer, holmer og landområder, meldte politiet.

Leteaksjonen startet tirsdag ettermiddag i området sør for Sekken, da en eldre mann, som dro ut for å fiske tirsdag morgen, ikke kom hjem.

Politiet forteller til rbnett at båten ble funnet i søksområdet, i området mellom Nesjestranda, Veøya og Sekken.

Ifølge operasjonsleder i politiet, Tor André Gram Franck, ble det observert olje på sjøen der båten ble funnet, og funn av redskaper i fjøra nært der båten er funnet.

Mannskapet fra Kystvakta skal hente opp mannen fra båten.

De skal senere tas stilling til heving av båten.