Løsningen var å dra til Trollstigen å filme bilen i de fantastiske omgivelsene som er der.

Vil skille seg ut

Ideen fikk han fordi han har video, foto og design som en lidenskap.

– Jeg har lenge hatt ideen om å gjøre en film i Trollstigen, og jeg ville også gjøre noe ekstra rundt det å selge bilen min.

Han har forsøkt å filme i Trollstigen flere ganger før.

– Men vi har vært så uheldig med været. Jeg har aldri fått tatt bilder og film av det jeg ønsket. Men denne gangen kunne vi klinke til å få til laget både en annerledes annonse for bilen, samtidig kunne jeg få laget en flott video fra Trollstigen.

Ordinær bil

Han, kompisen John Emdal og stesønnen Teodor Vassbortn kjørte opp og ned hele Trollstigen en rekke ganger i løpet av en hel lørdag for å få filmet alt. Alle scener som ble skutt var nøye planlagt på forhånd.

– Du lyktes i hvert fall med å få oppmerksomhet?

– Ja, det er jo en del som synes en er litt artig.

– Ikke til forkleinelse for bilen din, men etter de fantastiske naturbildene, så får vi bare se en helt ordinær golf.

Toni ler.

– Ja, det er en helt vanlig Golf, og ingen superbil. Men jeg tenker at det er en fin kontrast og gjør at videoen blir litt morsom.

2006-modellen har en 2-liters dieselmotor på 140 hk, og har rullet 267.000 kilometer. Prisantydning er litt i overkant av 40.000 kroner.

Flytter til Spania

Til daglig bor 30-åringen, som opprinnelig er fra Fauske i Nordland, i Stranda, hvor han jobber på pizzafabrikken. Video- og innholdsproduksjon er en sidejobb, som han nå planlegger å gjøre på heltid.

– Kona mi og jeg skal flytte til Spania snart, og der skal jeg jobbe med dette.

– Har du fått solgt bilen?

– Jeg har fått bud, men jeg har ikke solgt den enda. Jeg er ikke helt fornøyd med budene jeg har fått, så jeg venter litt til.