Mye tyder på det etter målfesten mot Hjelset-Kleive fredagskvelden, der MIL-karene vant hele 7-1. Veteranen Roger Moen, Ola Farkvam og spillende trener Andrew Stewart Hudson scoret to mål hver, mens lagets yngste, 15-åringen Andreas Solevågseide Helle scoret det siste målet, sitt åttende mål så langt i serien.Etter denne målfesten, jublet MIL-karene både over seieren og at laget nå er klar for å rykke opp til 5. divisjon til neste sesong.Andrew Hudson strålte som en sol etter kampen, stolt over både laget sitt og de to yngste, Andreas Solevågseide Helle (15) og Steffen Nyheim Vold (16).

- Er dere klare for 5. divisjon neste sesong Hudson?

- Yes, dette ser veldig bra ut. Vi har vunnet alle våre 14 kamper, så vi ligger et nivå over alle andre i 6. divisjon. Det tilsier at vi også kan bli sterk i 5. divisjon. Spillerstallen ser også bra ut til neste sesong, sier den spillende treneren og holder et godt tak i de to yngste nykommerne.

- Hvordan opplevde du denne kampen?

- Kanskje ikke årets beste kamp, men vi klarte også denne gang det vi har gjort hele sesongen, nemlig å trille ball, score flotte mål og løpe motstanderne i senk. Dette lover bra videre, sier Hudson, og får med hele gjengen på et skikkelig opprykksbrøl.

Meget god dommer var Inge Ersnes fra Batnfjorden, som både var blid, rettferdig og forklarende i de situasjonene som oppstod.