Arbeidet med å ansette en ny kommunedirektør er godt i gang og ansettelsesutvalget hadde et møte i starten av april, hvor de valgte hvilket rekrutteringsselskap som skulle få jobben.

Det hadde kommet inn tilbud fra tre rekrutteringsselskaper. Ordfører Yvonne Wold kunne i formannskapsmøtet onsdag, opplyse om at Fremogruppen hadde fått rekrutteringsoppdraget.

De har kontorer i Trondheim og Tromsø og ble etablert i 2005.

– Vi bistår oppdragsgivere i ansettelse av medarbeidere, fagspesialister og toppledere, både i privat og offentlig sektor. Våre 16 konsulenter har lang og bred erfaring, samt utdanning og sertifisering innen rekruttering, organisasjon, ledelse, rådgivning og markedsføring, skriver de på sine nettsider.

Wold opplyser at arbeidet med å finne en ny kommunedirektør er i gang.

– Fremogruppen regner med at fristen for å søke på stillingen blir 15. mai, og om alt går etter planen, skal kommunestyret ta den formelle ansettelsen 20. juni. Imellom der blir det ganske kompakt med intervjurunder og liknende, sier ordføreren.

I dag er Perry Ulvestad konstituert kommunedirektør, etter at Rune Fromreide Sommer, brått sluttet på dagen tidligere i år.