Romsdalslaget i Oslo har hatt Romsdalshytta som et naturlig samlingssted gjennom mange år. Også mange raumaværinger har et spesielt forhold til denne hytta.

- Ja, det er mange som har mange minner knyttet til hytta. Litt trist at den nå er lagt ut for salg, sier Tormod Lien som i sin tid også var leder i Romsdalslaget.

1,1 mill kr

Prisantydningen for hytta er 1,1 millioner kroner. I salgsprospektet heter de blant annet:

"Frittliggende hytte over to etasjer som har typisk hyttestandard med utbredt bruk av panel og tømmer. Stor stue med peis med innsats. Romslig kjøkken med plass til stor spiseplass. Eldre malt kjøkkeninnredning med kum. gråvann ut i terreng. Rom for hyggiene med utslagsvask med gråvann til terreng. Det er ikke innlagt vann eller strøm. Men det er solcellepanel. Det er en brønn/ile bak hyttenm vannkvaliteten her er ikke undersøkt.

Hytte med stor tomt beliggende i fredelige omgivelser på Holterkollen i ett område bestående av fritidsboliger. Her er det gode solforhold og noe utsikt. Fra Holterkollen er det stier som fører deg til Prekestolen, Ovannene, Busterudvangen, Tysilen, Nittedal kirke , Spikertjern, Flabben, Askkollen. Stiene er ikke så godt merket men ved hjelp av et godt og oppdatert kart kan du fra Holterkollen ta turen til kjente steder nordover på Romeriksåsen. Det er oppkjørte skispor Holterkollen - Busterudvangen, som kobles på løypenettet på Romeriksåsen. I området rundt Holterkollen er det et rikt dyre og planteliv.

Til Oslo er det ca. 25 minutter med bil.

Fra Rv. 4 i Nittedal, tar man av mot Skedsmokorset. Følg Kirkeveien ca. 1,8 km opp til Nittedal kirke. Følg veien til venstre ved Nittedal kirke, og følg Rauerskauveien nordover ca. 2,4 km. Der går veien opp mot Holterkollen, og er skiltet med et blått skilt i Rauerskauveien. Veien opp mot Holterkollen er avlåst med bom helt nede ved Rauerskauveien. Følg veien oppover, hold til venstre til man kommer til ett skilt merket med Romsdalsveien, her skal man ta inn til høyre. Følg denne veien til enden. Da ser man hytten rett frem. Det er ca. 150-200 meter å gå fra der man parkerer".

Les mer på finn.no