Mannen ble fraktet med luftambulanse til Ålesund sjukehus med det man fryktet var alvorlige skader. Ved 02-tiden natt tll tirsdag opplyste Ålesund sjukehus at tilstanden er stabil og at skadene er moderate.

Ulykken skjedde da en av tunnelarbeiderne kom i klem mellom en gravemaskin og en traktor.

Klokka 22.10 kan oppdragsleder Ragnvald Rasmussen ved Møre og Romsdal politidistrikt opplyse at politiet er på stedet.

- Det er en person som har kommet i klem – det kan virke som om det er kjøretøy involvert, sier han.

Personen som er skadd er en mann i 20-åra.

Klokka 22.30 sier politiet følgende:

- Politiet ble mandag kveld kl. 21.24 varslet via AMK om ulykka. Meldingen var at det var en person som var kommet i klem. De hadde rekvirert luftambulanse. Klokka 22.22 fikk vi melding om at det var en alvorlig skade. Helikopteret har reist med ham fra stedet - vi vet ikke til hvilket sjukehus, sier operasjonsleder John Bratland.

- Var det vitner til ulykka?

- Vi har notert navn på flere flere personer som var til stede. Hva de har sett vil vår patrulje på stedet forsøke å få verifisert, sier Bratland.

Luftambulansen forlot Innfjorden ved 22.20-tiden.

Ved 22.40-tiden får Åndalsnes Avis opplyst fra politiet på stedet at den tilskadekomne er fraktet til Ålesund sjukehus.

Klokka 23.30 opplyser politiet at mannen ligger på sjukehuset i Ålesund og at de har fått opplyst at situasjonen for ham er stabil.

Om hendelsesforløpet sier politiet:

- Det har kommet fram opplysninger om at det har vært et trafikkuhell i tunnelen. Mannen er kommet i klem mellom to anleggsmaskiner; en gravemaskin og en traktor. Det er ikke forbipasserende involvert, sier operasjonsleder John Bratland.

- Er det mistanke om at det har skjedd noe straffbart?

- Det vil etterforskningen vise, akkurat nå er det for tidlig å si så mye om. Vi har en patrulje på stedet som har gjort tekniske undersøkelser og foretar vitneavhør. Det er opprettet sak, så får vi se hva de de sier de impliserte og dem som har vært på stedet, sier Bratland.

Klokka 02.03 opplyser Ålesund sjukehus i en pressemelding at mannen er moderat skadd og at tilstanden er stabil.