Janne Konstanse Lønø gikk hen og vant gull under junior-NM i taekwondo tidligere i høst. En stor prestasjon som blant annet har gått lokalavisa hus forbi. Så stilt har det vært rundt dette at en gjeng som har kalt seg "Bygdefolk på Mittet", har foreslått at hun burde få vår førjulsglede og på den måten bli satt pris på. Dermed gjør Åndalsnes Avis nå stas på 14 år gamle Janne Konstanse sammen med en gjeng fra bygda som mener det er en imponerende bragd og at det det bare er å se i spenning fram mot fortsettelsen. Janne startet med taekwondo som 9-åring og trener fast i Molde hver uke.

– Med den treningsiveren og framgangen hun har, vil hun garantert nå langt, spår trener og bror Magnus. Selv er han også et stort talent som allerede har svart belte innen idretten i en alder av 18.

– Uten Magnus hadde jeg aldri vært der jeg er nå! Han har betydd alt – få med det, sier Janne Konstanse med ettertrykk. Selv har hun rødt belte.

Målet er å klare den svarte utgaven i løpet av to år. Men først venter masse trening og ikke minst Vestlandsmesterskapet i Bergen på nyåret.

Åndalsnes Avis ønsker lykke til og nøler ikke med å følge "bygdafolket på Mittet"s oppfordring om å tildele den talentfulle utøveren ei julestjerne!