En person er pågrepet og siktet i saken.

Politiet har opplysninger om at det skal ha vært en slåsskamp mellom siktede og avdøde før 21-åringen ble funnet død.

Politiet skriver i en pressemelding:

Nordmøre og Romsdal politidistrikt fikk natt til søndag 01.11.15, ca. kl. 0330 melding om en hendelse ved Åndalsnes samfunnshus, Storgata 29 i Rauma kommune. Det ble en tid senere klart at en person døde på stedet.

Avdøde er en 21 år gammel mann fra Åndalsnes.

En 23 år gammel mann fra Rauma er pågrepet i forbindelse med en hendelse hvor nå avdøde var involvert. Denne hendelsen skal ha funnet sted i forbindelse med det aktuelle arrangementet.

Etterforsking er startet for å finne årsaken til dødsfallet og om det er en sammenheng mellom den hendelsen siktede er pågrepet for og det aktuelle dødsfallet. Det er satt i gang kriminaltekniske undersøkelser og taktisk etterforsking. Saken etterforskes i samarbeid mellom Molde politistasjon og Rauma lensmannskontor.

Politiet ber om at alle som var tilstede på det aktuelle stedet melder seg for politiet. Det samme gjelder personer som har observasjoner eller annen informasjon som kan være relevant for etterforskingen. Vi ber om politiet får vurdere hva som er relevant og hva som evt. er kjent for politiet. Politiet kan kontaktes på telefon 994 47 252 eller 02800.