Duoen Øystein Hjelle Bondhus og Torgeir Ruud Ramsli er tilbake med Drivas podkast «Opp med praten».

I denne episoden har de besøk av KBK 2 og G18-trener Eirik Ranheim som også spiller for 6.divisjonslaget Batnfjord. Men de tar også for seg en spennende runde i 4.divisjon.

Hele episoden hører du her:

Foran helgens viktige kamp for bunnen av tabellen, mellom ÅIF og Midsund har også ekspert Torgeir Ruud Ramsli hatt sin mening om hvordan kampen vil gå:

– Jeg har en feeling på Midsund i denne kampen. Det blir et kjempetap at de ikke har Erlend Blø som er en av de beste spissene i serien. Men jeg holder en knapp på Midsund.

Både Midsund og ÅIF har mistet noen viktige spillere denne sommeren, og Erlend Blø som har syv mål på elleve kamper denne sesongen er det store tapet for Midsund. For ÅIF er både Oddne Frisvoll Grøtta og Erlend Bale borte fra laget.

For Ruud Ramsli er det derimot andre ting enn spillermaterialet som skaper spørsmålstegn ved ÅIF foran høst-sesongen.

– Jeg har vært litt bekymret for Åndalsnes tidligere. Jeg synes de prøver å spille fin fotball, men det blir litt tynt bakover. De er litt porøse, og sårbare på dødballer og spiller på seg litt overganger mot som de blir straffet for. De er ofte med spillemessig, men det hjelper liksom ikke, Fortalte Ruud Ramsli i podkasten.

Foran kampen ligger ÅIF på tiende plass med ni poeng, mens Midsund ligger plassen over med ti poeng så langt denne sesongen.

Det første møtet mellom lagene vant Midsund 2–1.