Hver torsdag møtes en fast gjeng rundt kaffebordet til sosialt samvær. Men det er plass til flere. Også ellers er kaffebordet i flittig bruk.

– Viktig å ha et samlingssted, sier Lena P. Svendson, en av driverne av butikken, som er stolt av prisen som nå er tildelt Kaffekroken.

Beste møteplass

På diplomet som nylig ble utgitt av NorgesGruppen ASA står det: "Beste sosiale møteplass tildeles Nærbutikken Vågstranda", som denne gang kom på fjerdeplass i konkurransen. Premien var en kaffemaskin.

– Neste gang går vi for gull, sier en engasjert butikksjef, Lena P. Svendson. Hun ser positivt på det nye året, også med nye kunder knyttet til arbeidet med Vågstrandstunnelen. I den forbindelse har de også tilpasset åpningstidene, med utvidet tilbud både torsdag og lørdag.

Lena sier videre at det er viktig at folket benytter seg av butikken vi nå har, også med tanke på fremtiden.

– Viktig med butikk nå, men kanskje enda viktigere når bomstasjonene er plassert, sier Lena, som oppfordrer folket både i- og utenfor Vågstranda om å tenke langsiktig.

– Velkommen til en hyggelig handel på Vågstranda, og ta deg gjerne en kaffekopp i Kaffekroken, vårt prisbelønte samlingssted, sier Lena, som absolutt har tro på en fremtidig butikk i bygda.