Fra og med 10. desember endrer Fram rutetidene på linje 420 Fram Ekspress Molde-Åndalsnes og linje 482 Åndalsnes-Vestnes. Dette skjer med hensyn til den årlige ruteendringen på Raumabanen.

– Dette gjør vi for å korrespondere best mulig med togene på Åndalsnes, opplyser Kirkeland.

Det er kun to måneder siden forrige endring etter brukollapsen. Kirkeland forsikrer imidlertid om at det ikke blir vesentlige endringer på linjene denne gangen.

– Det ble gjort større endringer 4. oktober på linje 420 og 482 i forbindelse med brukollapsen på Dovrebanen, men etter åpningen av strekningen mellom Ringebu og Dombås, kan linje 420 og 482 gå tilbake til en mer lik produksjon som var før 4. oktober.

– Pendlere har uttrykt at rutetidene til nå ikke har korrespondert like bra med tanke på skoleslutt og liknende. Vil dette bli bedre nå?

– Ja, det blir det. Eksempelvis 14.30-avgangen fra Molde, som ble borte da vi gjorde endringer etter brukollapsen, vil komme tilbake, forteller Kirkeland som tror de fleste vil se positivt denne endringen.

– Vi oppfordrer våre kunder til å bruke reiseplanleggeren på nett og i Fram-appen for oppdatert informasjon.

Mange bruker bussen til og fra skole og jobb. Kirkeland tror endringene som trer i kraft 10. desember vil bli sett på som positive for enkelte pendlere. Foto: Julie Bjørneboe Lie