Med motorsag ble den nye butikken på felleskjøpet offisielt åpnet av Stig Brøste torsdag formiddag. Han er tillitsvalgt for bøndene /eieren i Felleskjøpet, og kunne fortelle at felleskjøpets første butikk så dagens lys på Åndalsnes allerede i 1954.

– Den lå lengre borti gata her, og det har skjedd veldig mye siden denne butikken ble åpnet her i 1986, sa han.

Atle Roset, salgssjef for Ettermarked i distriktet, var også kommet for å kaste glans over åpningsfesten. Han var veldig fornøyd med oppussingen.

– Butikken fremstår som helt ny. Det eneste som er igjen av det gamle, er gulvet. Verkstedet er også pusset opp, fortalte han de fremmøtte.

Det var en jevn strøm av kunder etter åpninga og hver enkelt som kom, fikk være med på trekning av 20 gaver.

Oppussingen er en del av Felleskjøpets satsing nasjonalt. Felleskjøpet Agri reåpner fem avdelinger og den størst er satsingen er på Kløfta. De andre reåpningene er i Hønefoss, Ålesund, Åndalsnes og på Elnesvågen. Alle har fått et nytt butikkonsept med ny planløsning og mer oversiktlig vareplassering.

Salgssjef Jan Egil Gjermundnes og daglilg leder i Felleskjøpet på Åndalsnes, per Gunnar Høgset, er veldig fornøyd med den nye butikken som åpnet torsdag. Foto: Evy Kavli
Åpning av ny butikk på Felleskjøpet på Åndalsnes tiltrakk seg mange kunder torsdag morgen. Foto: Evy Kavli