Det er nå klart at Princess flytter inn i det eneste ledige lokalet på Raumasenteret, mellom spisestedet Soltinn og frisørsalongen Moustache.

Princess er en av Norges største aktører innen interiør og hjemmetekstil, og er en landsdekkende kjede med 150 butikker.

- Dette gleder vi oss veldig til. Det har vært en lang veg å gå, og det er utrolig kjekt at vi nå kan ønske Princess velkommen på Raumasenteret. Det har vært den aktøren vi har ventet på og ønsket oss, sier senterleder Tonje Dahle Hovde til Åndalsnes Avis.

Og det har ikke bare vært et ønske fra senterledelsen.

- Det har vært et ønske fra kundene våre om å få inn en slik butikk. Det har vært mange som har ønsket seg det, og det har vært gjengangersvaret når det gjelder hva folk ønsker seg, sier hun.

Målet er at butikken skal være i gang før sommeren.

- Det er et stort og godt lokale, og vi gleder oss til å komme igang, sier Dahle Hovde.

Når Princess er på plass er det helt fullt på Raumasenteret.

- Med de forutsetningene vi har, og ut i fra størrelsen på senteret, mener vi at vi har fått et ganske komplett senter. Det er klart at hvis vi hadde hatt en etasje til er det mange butikker vi kunne eller burde hatt, men vi må jo forholde oss til den plassen vi har. Og den synes vi at vi har fått utnyttet godt, sier hun.

- Er det aktuelt å bygge ut for å få plass til flere butikker på Raumasenteret?

- Nei, da må det i så fall en større politisk prosess til. Det er nasjonale retningslinjer for kjøpesentre som vi må forholde oss til, så vi har ingen mulighet til å utvide mer nå, sier hun.

Tilbakemeldingene på den nye butikken har vært meget gode for senteret. På Facebook har videoen som slapp nyheten fått mer enn 240 liker-klikk og 35 delinger i løpet av noen få dager.  Også i kommentarfeltet gleder flere seg over nyheten:

- Jeg tror at uansett hva vi hadde presentert, så hadde ingen ting skapt mer engasjement og glede enn dette. Som sagt er dette noe kundene våre har ønsket seg. Jeg tror vi traff blink med denne, og nå er det fullt på senteret, noe som selvsagt også er kjekt, sier Dahle Hovde.