«Flyktningemadrassene» på Westnofa produseres fortsatt i et høgt tempo. Så høgt tempo at ekstra bemanning har vært hentet inn. To skift har vært kjørt i perioder for å utnytte maskinene maksimalt og Anita Brude kan fortelle om at nesten 10.000 madrasser så langt er sendt fra Åndalsnes for å gi flyktninger et sted å sove.

– Vi har sendt ut 5.500 madrasser i november og 4.400 i oktober. Vi leverte 2.200 bare i siste uke av november, forteller Anita Brude.

Hun legger til at produksjonen av «flyktningemadrassene» gjorde omsetningen i november til rekordstor og bidrar sterkt til at Westnofa vil få et godt år.

– Vi ser nå derimot at etterspørselen har avtatt noe og at det kanskje kommer til å bli roligere på sikt. Men etterspørselen er nok ikke over. Det kan derimot hende vi kan greie å planlegge litt mer enn vi har gjort i det siste, sier Anita Brude.

Hun legger også til at utfordringen de tidligere hadde med å få tak i nok flammehemmende trekk til madrassene nå er under kontroll og at disse leveransene er stabile.