Marian Aas Hansen fra Ski besøkte Rauma og laget show med Åndalsnes Storband i 2014. Da skrev Åndalsnes Avis at:

«Samarbeidet mellom vokalist Marian Aas Hansen og musikalsk leder Halvor Holm gjorde Åndalsnes storbands konsert på lørdag til en nærmere to timers lang flørt med publikum. Og sjelden har vi sett bandet stråle mer enn de gjorde under konserten på lørdag.»

– Dette har vi hatt lyst til å gjenta siden den gang, og nå gleder vi oss veldig, forteller Frode Larshus og Heidi Morstøl i Åndalsnes Storband.

Gitarist på laget

Med seg denne gangen har hun også gitarist og vokalist Zelimir.

De har samarbeidet mye de siste åra og gjort stor suksess med sine Made In America show – og nå er de ute på «Rockin’ Xmas»-turne.

Åndalsnes Storband har øvd til showet i hele høst, og nå begynner det meste å sitte.

– Det er bare finpuss igjen nå. Fredag kommer Marian og Zelimir, og da skal vi øve for første gang sammen med dem. Det gleder vi oss til. Marian er utrolig flink, forteller Morstøl.

– Godt forhåndssalg

Rundt 20 musikanter er med fra Åndalsnes Storband, og også denne gangen er det Halvor Holm som er musikalsk leder.

– Vi har alltid et prosjekt på våren, og ofte har vi også et prosjekt på høsten. Det er fint å ha noe å jobbe mot, sier Morstøl.

Forhåndssalget har gått bra, og det begynner å fylle seg opp i salen.

– Vi har måttet åpne for ekstra stolrekker på gulvet, så det er fortsatt ledige billetter, sier hun.

Storbandet lover både glitter, stas og flott scenografi.

– Storbandet har lagt mye arbeid i å få dette showet til å bli minst like gjennomført og velspilt som det vi er blitt vant med. Med solistiske prestasjoner, stort trøkk og en teknisk gjennomføring som vi vil at folk skal kunne snakke om lenge etterpå!