– Dette er bare starten. Er det ikke flott, spør Edmund Meyer engasjert.

Han har bare for noen få timer siden fått tilkjørt sitt egendesignede trehodede troll som skal pryde inngangen til gjestegården.

– Jeg vil at Trollstigen Gjestegård skal markeres. Oppe på Trollstigen er anlegget ferdig utviklet. Det er her på gjestegården det er potensial for utvikling. Trollstigtrollet er begynnelsen på utviklinga av vår planlagte familiepark her, forteller han.

Men videre planlegging av den, vil skje til vinteren. Nå står sommersesongen for tur og det viktigste nå, er å ta vare på turistene, ifølge Meyer.

– Cruiseturistene kommer uansett, men nå får de en opplevelse de ikke er helt forberedt på, smiler han. Og det er ikke tvil om at Trollstigtrollet har falt i smak. De få timene det har stått der, har det vært en jevn strøm av skuelystne som vil bli foreviget sammen med det trehodede trollet.

– Det blir enda bedre når det står ferdig montert. Da vil lyset i øynene være i funksjon og lyskastere på sokkelen skal sørge for at Trollstigtrollet blirgodt synlig for forbipasserende, sier Meyer og legger til at hvis noen vil ha med seg et ekstra minne fra besøket, har butikken 1000 små Trollstigtroll, som turistene kan kjøpe med seg.