Og det holdt til gåsehud, ilinger, skjelvinger, frysninger på ryggen, og ikke minst tårer. Tårer av glede over at det går an å lage noe så fantastisk her på Åndalsnes.

Gjennom kjente slagere som Let`s do it(Lets fall in love) av Cole Porter til Crazy in Love av Beyoncé, fikk publikum servert et lite kjærlighetsdrama lagt til en nattklubb på 1920-tallet.

Dansere fra showgruppa Spectacular Spectacular sørget for handlingen. De imponerte stort. Særlige spilte de tre hovedrolleinnehaverne Marja Katrine Klami som Helena, Silje Grødal Rosenfors som Camille, og Jørgen Brovold som Victor, sine danseroller med proff innlevelse. Det var flott å se.

Med vokalister som Miriam Venås, Heidi Morstøl, Ronald Nikolaisen, Harald Morstøl og John Sylte var forestillingen sikret stor stemmeprakt også. Og storbandet virkelig blomstret under ledelse av Halvor Holm.

Showet var akkurat som man ønsker å se; musikk med trøkk, herlige kjoler på flotte damer, sprudlende dans og sexy mannfolk. Noe for enhver smak.

Det så også ut til at musikerne og danserne koste seg like mye som publikum.

– Dette var bare helt fantastisk. Så proffe aktører her på lille Åndalsnes, var flere av kommentarene på veg ut etter den vel times lange forestillingen. En time som gikk veldig fort- for fort for noen.

– Jeg kunne gjerne sett det en gang til, sier Liss Pedersen.

Hun har fått med seg nesten alle ansatte på Coop på forestillingen.

– Vi har jo en danser med, vet du; Marit Finsrud Unhjem, opplyser Åse Paulsen Sæther.

Og snakker om sola, så kommer Marit ut og får hyllest fra sine kollegaer. Det er det også flere andre aktører fra showet som får- av slekt og venner, og superlativene flyr gjennom luften.

– Jeg er helt sjokka, jeg, dette er liksom ikke Åndalsnes. Vi føler oss hensatt til det store utland, mener Ann Karin Lie om forestillingen.

Og en siste kommentar vi hører på veg ut; – Jeg gleder meg allerede til neste år.