Det er bladet Kapital som melder dette i sin siste utgave. De skriver blant annet:

"Nærmest alle i Norge har et forhold til den. Enten elsker de den, eller de hater den. Uansett: Det viktigste er at leserne ikke stiller seg likegyldig til den. Rikelisten skaper like mye debatt i dag som da den ble lansert for 22 år siden".

Du kan lese hele saken på kapital.no

Trygve Hegnar, mannen bak det populære bladet, skriver blant annet på lederplass:

"Det er nå 222 milliardærer i Norge. Opp fra 200 milliardærer på samme tidspunkt i fjor. Av disse er bare 26 milliardærer kvinner, og alle disse kvinnene har arvet sine formuer".

Økt formue

Lars Wenaas står i følge oversikten med ei formue på 7.525 mot 6.800 året før. Kapital skriver:"Hotellimperiet til Wenaas bidrar til stadig større verdier, og i 2012 oppnådde Wenaasgruppen et rekordhøyt overskudd, noe som gjør at vi i år justerer ham opp med over 700 millioner kroner. I motsetning til andre i bransjen holder Wenaas en lav profil rundt sine hotellåpninger. Han eier over 9.000 hotellrom i Norge, Sverige, Russland, Tyskland og Polen, men Oslo Plaza forblir hans mest kjente".

Nils Wenaas er rangert på 162. plass. Kapital skriver om ham:"Nils Wenaas løsrev seg fra familiens hotellimperium i 2006. Pengene han fikk har han investert i eiendom, hoteller og supplyrederiet Neptune Offshore. Det er i spesielt Ålesund- og Stavanger-området Nils har satset på eiendomsutvikling, og i 2013 startet han de første byggetrinnene av Digernes Næringspark på ca. 400 mål".

Formuen til Nils hadde steget fra 1.175 mot 1.125 året før.