– Ja, vi har snakket fint sammen så langt. Det må jeg si, sier Maja Morstøl Bjerkeli som er en av årets friere i programmet «Jakten på kjærligheten».Og Maja sier til Åndalsnes Avis at det var veldig artig både å se og høre på TV at han (Tor Espen Helle) hadde kjent noe ekstra inne i brystet etter møtet med henne. Det har hun ikke fått vite annet enn gjennom tv.

– Har deltakelsen så langt svart til forventningene dine?– Ja, det har faktisk det. Men det er en uvanlig setting selvfølgelig. Dessuten har jeg hele tida sagt at jeg ikke vil skru opp forventningene for mye. Jeg har hoppet ut i det og så får det blir som det blir.

– Du vet ikke hvordan programmene blir og hva de viser av deg?– Nei, jeg gjør ikke det. Mye er spilt inn, men hva som kommer på skjermen vet jeg ingen ting. Jeg vet akkurat like lite som dere andre som ser på.– Og hvordan det går til slutt, kan jeg vel ikke spørre om?– Du må gjerne spørre, men jeg har ikke lov til å svare.

– Har du fått mye oppmerksomhet så langt?– Ja, en del har det vært og det har bare vært utelukkende positivt. Det har bare vært hyggelig, sier Maja Morstøl Bjerkeli.