Årets første julestjernehilsen fra Åndalsnes Avis kom overraskende:

– Nå ble jeg helt skjelven

Det var en rørt avdelingsleder i 4. etasje på Helsehuset, som onsdag ble hedret av sine ansatte med en julestjerne gjennom Åndalsnes Avis.

Omsorgsfull: Avdelingsleder Laila Kristin Sæth Gridset får julestjerne fra ansatte på 4. etasje på Rauma Helsehus på grunn av sin gode lederstil. – Hun fortjener virkelig en blomsterhilsen. Hun er dyktig, blid og imøtekommende. Hun lytter til sine ansatte og viser omsorg. Med andre ord, en god sjef å ha, skriver de ansatte i sin begrunnelse. Kariann Hovde, Åsne Nord Åsgård, Synne Åsgård Nord og Marthe Venås. Alle Foto. Evy Kavli 

Nyheter

– Nei, nei, dette var overraskende. Tusen takk. Nå ble jeg helt skjelven, ler Laila Kristin Sæth Gridset, da de ansatte, som hadde kalt inne til et helt ordinært møte for å få til overrekkelsen, ventet med blomster og rosende ord.