– Fått vennene mine gjennom Dagsenteret

Finn Audun Haarstad etterlyser flere møteplasser. For han har Dagsenteret på Helsehuset betydd alt.

– Det har betydd all verdens for meg å kunne komme til dagsenteret på Helsehuset. Uten den muligheten hadde jeg nok vært mye mer hjemme på Kavli foran fjernsynet, forteller Finn Audun Haarstad., som her hjelper til på minimarkedet som fant sted på Helsehuset i markeringen av Verdensdagen for psykisk helse.  Foto: Lis Homdal

Nyheter

Fredag 8. oktober på Rauma Helsehus avholdt aktørene Dagsenteret psykisk helse, Mental Helse, Ivareta og Norske kvinners sanitetsforbund et arrangement i anledning Verdensdagen for psykisk helse den 10. oktober.

Finn Audun Haarstad er bruker av Dagsenter psykisk helse ved Rauma Helsehus. Her lager de felles måltider, har hobbyaktiviteter, trener og går turer sammen. Finn Audun forteller at han også er styremedlem i Mental Helse, og er glad for at psykisk helse blir satt på agendaen.