Inviterer til koronavennlig temadag i sentrum lørdag:

– Vi skal feire høsten

– Vi vil vise hva man kan få til sammen i sentrum, og inviterer til høstdag førstkommende lørdag, sier Line Horvli, prosjektleder i Nordveggen.

temadag: Med godt samarbeid- fra venstre Håvard Ulvestad i Sparebanken Møre, Kjersti og Åge Sønderland i IKTSupport/ Bakgården Thai/ Eurosko, Therese Søvik Voldset fra Norli bokhandel, Rannveig Nyheim og Ann Kathrin Edøy fra Sødahlhuset, Annicha Bjerke fra Tindestua/Tindesenteret, Siv Brandstadmoen fra I & Me, Monica Nakken fra Auds Blomster & Gaver, Line Horvli fra Nordveggen, Ingrid Nerhus Hole i Moustache og Kenneth Arntsen fra Fagmøbler.  Foto: Evy Kavli

Nyheter

Initiativet til temadagen kommer fra prosjektet «Framtidens Åndalsnes sentrum» som kom i stand etter initiativ fra gårdeierne tidligere i år. Når drar de i gang den aller første temadagen i sentrum.