– Du er verdens beste sjef, Sara!

Da Victoria begynte å slite med et vondt kne på jobben, og senere fikk konstatert en sjelden type beinkreft, tok sjefen affære. – Vi må hjelpe hverandre når det skjer noe, påpeker Sara Susanne Westlie Aarøe.

Takknemlig: Victoria Berg Hansen ble ansatt som ekstrahjelp på Kiwi i mars og etter at hun ble syk, har hennes sjef, Sara Susanne Westlie Aarøe, vært ekstra støttende. – Det er menneskene det handler om i en bedrift. De må man ta vare på, sier hun, som også ga familien tre fulle kasser med mat og snacks, som de kunne kose seg med når Victoria var hjemme på besøk fra Radiumhospitalet.   Foto: Evy Kavli

Jeg så med en gang at det var en fornuftig jente som var voksen for alderen.

Sara Susanne Westlie Aarøe, Kiwi Øran
Nyheter

Men det er ingen selvfølge, mener familien Berg Hansen. De kan ikke få sagt hvor takknemlig de er for all den støtten de har fått fra Victorias sjef på Kiwi.