Isfjordinger i flytsonen på luksusflåte. – Vi liker å lage saker og ting

– Ho fløtte se godt, sier maskinsjef Aleks Vik (18). Han styrer en 9,9 hk Yamaha, som gir guttegjengen sin nye luksusflåte framdrift.

Godføling i fjæra:Fra venstre Martin Aak Kavli, Elias Helle Sæther, Arne Friisvoll Grøtta, Aleks Vik, Ivar Grøtta og Haakon Hansen. De ligger ofte midtfjords og bader, fisker, hører på musikk.  Foto: Eirik Heen, Romsdals Budstikke

Nyheter

(Rbnett.no): Det har ikke vært ideelt flåtevær den siste uka, det skal innrømmes. Men isfjordsgutta i flåtegjengen håper fortsatt på flere flotte dager på fjorden i løpet av høsten. Vi møtte dem på Åndalsnes mandag kveld, der luksusflåten på 20 m2 ligger til kai. Skipper Arne Friisvoll Grøtta (17) og kompisene er strålende fornøyd med sitt første ordentlige sjølbygde fartøy.