Frigir navnet på den omkomne

Det var Anders Sunde Wroldsen som omkom i snøskredet ved Gråfonnfjellet.
Nyheter

Politiet skriver i en pressemelding at det var Anders Sunde Wroldsen (41) som omkom etter å ha blitt tatt av et snøskred ved Gråfonnfjellet i Rauma kommune søndag.

- Søndag ettermiddag 24. mai klokka 12:50 mottok politiet varselet om et stort skred som hadde gått ved Gråfonnfjellet i Innfjorden i Rauma kommune. Det var tre menn i turfølget som var på vei ned fra Gråfonnfjellet da snøskredet ble løst ut. En av dem ble tatt med anslagsvis 2-400 meter nedover av skredet.Den skredtatte ble funnet relativt raskt av turkameratene. De to var i gang med førstehjelp da luftambulansen som første innsatsenhet kom frem til stedet. Til aksjonen ble det også utkalt skredgruppe og lavinehund fra Norske Redningshunder, skriver politiet i pressmeldingen.

Et Sea King redningshelikopter fraktet senere den skadde til St. Olavs Hospital i Trondheim. Søndag kveld bekreftet politiet at den skredtatte døde på sykehuset.

- Fra politiets side er saken avsluttet. De pårørende er varslet om at navnet nå frigis, opplyser politiet.