Bærekraftig Reisemål har ansatt lokal prosjektleder

Fase én av merkeordningen Bærekraftig Reisemål har blitt godkjent av Innovasjon Norge. Nå står fase to for døra, og i den forbindelse har Visit Nordvest ansatt en lokal prosjektleder i Rauma.

Ny prosjektleder og -leverandør: Anne Cathrine Enstad (til venstre) er den nye lokale prosjektlederen for Bærekraftig Reisemål. Visit Nordvest har også inngått en avtale med Solveig Brøste Sletta og Nordveggen som prosjektleverandør.  Foto: Privat

Nyheter

Reiselivssjef Torunn Dyrkorn i Visit Nordvest melder i en pressemelding at de har inngått i en avtale med Nordveggen, som skal være prosjektleverandør. I den forbindelse er det Anne Cathrine Enstad som skal være den lokale prosjektlederen videre. Hun starter sitt arbeid nå i mai, og vil ha sitt arbeidssted på Utrøna. Dyrkorn melder videre i pressemeldingen at arbeidet vil starte nå, og ha en estimert tidshorisont på 1,5 år.