Romsdalsvinter ble fort fulltegna

– De siste åra har festivalen vært utsolgt på under ei uke, sier festivalsjef Solrun Sylte.

Camp Romsdal: Solrun Sylte foran noen av Camp Romsdal-deltakerne. Bildet er fra 2018.:   Foto: Per-Kristian Bratteng

Nyheter

Det står også folk på venteliste for den lille festivalen som i år går av stabelen for 13. gang. Fra 12. til 15. mars sjekker 90 deltakere inn på Grand Hotel Bellevue for ei helg med turer, middag og foredrag. Lørdag kveld blir det film og foredrag med fotograf og filmskaper Johan Wildhagen.

– Han viste filmen Rewild på hotel Aak i høst. Det var en skikkelig fin film, sier Sylte, som legger til at de tror at å se film blir er en fin måte å slappe av på for festivaldeltakere etter lange dager i bratt terreng.

Få på Camp Romsdal

Når det gjelder festivalens andre vinterarrangement, Camp Romsdal, som skjer nå i vinterferien, fra 17. til 19. februar, er ikke pågangen like stor.

– Vi har per nå bare 15 deltakere påmeldt, sier Sylte, som sitter og lurer litt på hvorfor. Noen år har det nemlig vært opp mot 40 deltakere på campen.

– Vi vet rett og slett ikke. Kanskje har foreldre mer fri i ferier nå enn før? Eller kanskje er det det at det ikke er ordentlig vinter som skremmer litt? I fjor måtte vi også ha en del alternative opplegg grunnet snømangel i skitrekket i Skorgedalen, sier Sylte.