Ny profil og satsing på hotellmarkedet

«Heiltre heilt heim» – det er slagordet som skal gi ny identitet for gamle Måndalen Trevare AS, heretter kalt bare Måndalen.

Lansering: Ordfører Yvonne Wold prøvde ut en komfortabel hotellseng sammen med daglig leder Sigbjørn Sørli og selger Trond Svensen da merkevarenavnet Måndalen ble lansert tirsdag. Lanseringsfesten hadde «popkorn og heiltre» som slagord, og signaliserte at kreativ galskap er et motto for en møbelfabrikant som nå satser massivt mot hotellbransjen med fokus på kvalitet fra innerst til ytterst.Foto: Kjetil Svanemyr 

Nyheter

Lanseringen av det nye merkevarenavnet og profilendringen til det tradisjonsrike møbelfirmaet i Måndalen Trevare AS skjedde på innovasjonssenteret Utrøna på Øran Vest tirsdag ettermiddag. Fra nå av skal bedriften altså markedsføres som Måndalen, enkelt og greit.