Familie fra Eidsbygda på ferie i New York: - Pluselig ble det helt mørkt på Manhattan

- Med det samme skjønte vi ikke helt hva som skjedde. Plutselig var det helt mørkt, og så begynte det å blinke i blålys og ule i sirener.

Lycke og Felix Eidsvold Lund er sammen med familien fra Eidsbygda på ferie i New York City. - Plutselig ble byen mørklagt og endret seg fullstendig. Brannbiler, politi og ambulanser med lys og sirener var overalt. Selv uten strøm sover ikke denne byen, skriver mamma Janne Eidsvold Bjerke i ei melding til Åndalsnes Avis. Alt ble mørklagt, bortsett fra lysene fra reklameskiltene. 

Nyheter

Janne Eidsvold Bjerke fra Eidsbygda er på USA-ferie i New York sammen med mann, barn og svigerforeldre. Familien var først på Times Square midt i sentrum av Manhattan, og var på veg ned mot Hudson River for å ta solnedgangsbilder da ting plutselig begynte å skje ved 19.30-tida lørdag kveld, lokal tid.