Rune Skeide har som mål å kunne ta imot hotellgjester før sommeren:

Får et ekstra bein å stå på

Mens saksbehandlingen for det nye hotellet har gått sin gang, har Rune Skeide drevet spiseriet i nervøs spenning. – Hadde vi ikke fått en god høst, er det ikke sikkert vi hadde vært her, sier han.

Kjærlighet til mat: Rune Skeide er kokk av hjerte. Nå skal han også drive hotell. – Som hotell kommer vi ikke til å ha noe spesielt. Vi har ei seng, fire vegger, bad og dusj. Men vi ønsker å gi gjesten noe mer og kommer til å viderebringe arbeidet vi gjør her på Soltinn- der matopplevelsen er i fokus, sier han.  Foto: Ellinor Rørvik Lothe

Nyheter

For kokken, gründer og driver av spiseriet Soltinn på Raumasenteret, betyr det mye å se at byggearbeidet i 3. etasje på senteret er i gang. Det betyr at hotellet han skal drive, blir noe av. Det betyr etterlengtet forutsigbarhet, og ikke minst sikring av arbeidsplasser.