Tora Skiri har vært i flyten i forkant og under Landsskytterstevnet. Hun har vartet opp med den ene gode serien etter den andre. Derfor var det en aldri så liten nedtur for henne at hun endte opp med 99 poeng i banefinalen.

Bra plassering

-Jeg hadde forhåpninger om å skyte 100 poeng. Det måtte jeg også gjøre for å ha noen som helst mulighet til å kjempe om de beste plasseringene, sa Tora etter at hun hadde gjort unna finalen. Eidsbygda-jenta vartet også opp med god skyting der. Etter tre strake fulle hus mistet hun ett poeng.

Det skulle vise seg å være forskjellen på en topplassering og 42.plass som også er veldig bra i en klasse hvor det er flere hundre deltakere. Det er veldig lite som skiller 99 og 100 poeng. Det handler om millimeter og marginer. Derfor skjøt ikke Rauma-rekrutten dårligere i finalen enn hun har gjort.

Er i kjempeform

Det at Tora etter å ha skutt fullt hus i et norgescupstevne i helga, på den innledende skytingen og så under mandagens samlagsskyting. Det forteller det meste om talentet og den mentale styrken at hun fyller i tre stevner og skyter 99 i finaleomgangen i det fjerde. Det vitner om at vi kan ha med et prinsesseemne å gjøre. Den yngste i familien har også vinnerinstinktet.

God under press

Hun har taklet presset og lar seg ikke påvirke av at det til enhver tid er mye folk og støy på LSS-arenaen. Den bommen hun hadde i finalen var av den hårfine sorten. Det skal bli interessant å følge den lokale finalisten fremover. Tora Skiri har et godt utgangspunkt for å bli en god klasseskytter på sikt dersom hun beholder treningsiveren og motivasjonen som må ligge i bunn for å bli god.