De du håper å aldri møte på tur er Årets Fjellgeit 2018

– Det er på tide, for de alpine redningsgruppene fortjener en honnør for sin innsats, sier Stein P. Aasheim

Norske alpine redningsgrupper, som man stort sett bare hører om under vanskelige redningsaksjoner i fjellene, ble Årets Fjellgeit for 2018. Utdelere er Den Norske Turistforening (her representert av Anne Mari Aamelflot Hjelle) og Norsk Fjellfestival (representert av styremedlem Jan Sverre Sivertsen). Bjørn Bergsvik (med mikrofon) og Øyvind Høgset fra Romsdal Fjellredningsgruppe er glade mottakere.   Foto: Hogne Bø Pettersen

Nyheter

Årets Fjellgeit er en pris som deles ut av Den Norske Turistforening, i samarbeid med Norsk Fjellfestival. Den gis hvert år til en person eller organisasjon som har satt fokus på de positive sidene ved å ferdes i fjell og natur. I år er det Norske alpine redningsgrupper som får prisen.